POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

 

El nostre objectiu és ser el més transparents possible amb els nostres usuaris i clients sobre les dades personals que recopilem. La seva privadesa és important per a nosaltres.

Mitjançant la lectura de la present Política de Privacitat, l’usuari queda informat sobre la forma en què Sabriona recapta, tracta i protegeix les dades de caràcter personal que li són facilitats a través del lloc web – https://www.sabriona.com (d’ara endavant, el lloc web) i aquelles altres dades que pugui facilitar en un futur a Abert Pagès Carbonell per altres mitjans.

L’usuari ha de llegir amb atenció aquesta Política de Privacitat, que ha estat redactada de forma clara i senzilla, per facilitar la seva comprensió, i determinar lliure i voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a Abert Pagès Carbonell.

Al omplir qualsevol formulari i fer clic a la casella “Accepto la política de privacitat”, l’usuari manifesta haver llegit i acceptat expressament la present Política de Privacitat i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals, conforme a les finalitats informades i serveis que presta Abert Pagès Carbonell.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Sabriona – DNI: 41557882X
Direcció postal: Carrer Dr Antic Roca 14, 17003 Girona
Telèfon: 972 979 817
Correu electrònic: info@sabriona.com

 

 

Tractament de DADES recaptats mitjançant la WEB

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Assonant tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

 

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

 

Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

Consentiment de l’interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

 

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

 

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a Assonant procedeixen del propi interessat.

 

 

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).